Welkom bij De Ark Moerkerke-Brugge

Hoe zit dat nu met dat nieuwe huis van De Ark Gent?

01/02/2019

Je vraagt je misschien af: hoe zit dat nu met dat nieuwe huis van De Ark Gent? Wel, we hebben eindelijk groot nieuws. Er is een bouwgrond aangekocht voor ons nieuwe huis!

Ons vorige plan, bouwen op de Luchterenkerkweg, ging onverwacht niet door. Door de betonstop kan het achterliggende gebied niet bebouwd worden. Daardoor kwam ook “ons” stuk grond in het gedrang en kon de eigenaar het niet verkopen. Het leek erop dat we niet in Drongen zouden kunnen blijven…

Maar tot ons grote geluk kwam er een nieuwe mogelijkheid: op 400 meter van waar we nu wonen, stond in de Domien Ingelsstraat nr. 45 een oud huis met een grote tuin te koop. Dat is nu aangekocht. Het huis zullen we afbreken en op die plek bouwen we dan ons nieuw, aangepast huis.

Toen het nieuws hier in De Ark verteld werd, kon je de zucht van verlichting horen tot ver in de omtrek. We zijn natuurlijk al eens gaan kijken en gaan rondlopen in onze toekomstige tuin. Te voet, want het is maar een paar stappen ver. Toen Geert dat hoorde, liet hij zich ontvallen: “Maar 400 meter van waar we nu wonen? Amai, dus we blijven eigenlijk gewoon thuis!”

Inderdaad, we kunnen in Drongen blijven. Hier zijn we thuis, voor 100%!

 

Wil je meer weten over hoe we dit nieuwbouwproject zullen realiseren? Neem dan een kijkje op onze pagina over de nieuwbouw.

Onderwerpen