Welkom bij De Ark Moerkerke-Brugge

Giften permanente opdrachten schenkingen legaten sponsoring

Hoe steunen?

 

Financieel…

Dankzij onze erkenning bij het Vlaams Agentschap voor personen met een handicap wordt de werking sinds 2003 gesubsidieerd.

We blijven echter genoodzaakt om fondsen te verzamelen om verbouwingen en grote aankopen (vb. auto of busje) te bekostigen. De ondersteuning door diverse organisaties en individuele sympathisanten blijft dus broodnodig.

 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden

 

Je kunt een gift storten op BE65 748-1050212-96

vanaf 40 euro (op jaarbasis) fiscaal aftrekbaar

 

Wist je dat heel wat mensen ons al jarenlang financieel steunen met een heel kleine maandelijkse bijdrage? Voor jou een haalbaar bedrag per maand - iets wat je nauwelijks voelt in de portemonnee - maar voor ons een mooie en vooral continue bron van giften want...veel kleintjes maken een groot! BE65 748-1050212-96 (Je kunt dit via een bankdomiciliering éénmalig regelen)   

*

Je kunt vrienden en kennissen aanmoedigen de Ark als begunstigde op te nemen in een huwelijkslijst, geboortelijst, jubileumlijst

 

*

Je kunt De Ark gedenken met een legaat, zonder enig nadeel voor de erfgenamen, indien u geen rechtstreekse erfgenamen hebt. Het komt erop neer dat een aanzienlijk deel van de successierechten afvloeit naar de Ark in plaats van naar de belastingen.

Wie meer inlichtingen hierover wenst: contacteer ons a.u.b.

 

Of anders

Je kunt ons ook steunen door:

 

  • De Ark bekendheid te geven op school, op de parochie, in uw vereniging.

 

  • De Arkspiritualiteit te ontdekken via de boeken van Jean Vanier en Henri Nouwen.

 

  • of via een bezoekje ter plaatse - best vooraf even bellen.